Aanbod

Hof van Zutphen, Industrieweg 85 te Zutphen

Het ondernemingscentrum Zutphen is een blikvanger op een prominente plek, gelegen aan de rand van het stadscentrum van Zutphen en direct aan de n348. In een van de mooist landschappelijke gebieden van Nederland is het gebouw gevestigd aan de Industrieweg 85, 7202 CA te Zutphen. Openbaar vervoer en winkels op loopafstand.

Move in Move out

In het moderne kantoorverzamelgebouw (ondernemingscentrum Zutphen) gelegen op een toplocatie is nu optimale flexibiliteit in kantoorhuur mogelijk volgens de formule Move in, Move out. Dit houdt in dat het mogelijk is de kantoorruimtes vanaf 18,9 m2 (bvo) incl. water, gas en licht, voorzien van tapijt en eventuele tussenwanden, binnen 24 uur na overeenstemming, te betrekken met een opzegtermijn van 6 maanden en een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Het nieuwe, regionaal opererende Hof van Zutphen concept voor kantoorverhuur heeft betrekking op een gedeelte van het zeer representatieve kantoorverzamelgebouw, met een totale oppervlakte van ca 3.500 m2 (bvo).
Wij bieden u moderne kantoorruimtes aan vanaf 18,9 m2 (bvo) voorzien van tapijt, eventuele tussenwanden, airco en gebruiksklare communicatie-en informatiediensten (o.a. telefoonaansluiting).

Meeting point van allure

In het kantoorverzamelgebouw, waarin op de begane grond een centrale receptie, een Brasserie Lunchroom en het kantoor van VVN- regio Oost is gevestigd, ontstaat door de diversiteit van de ondernemers vanzelf een zakelijke wisselwerking.
Het ondernemingscentrum Zutphen is eenvoudig te bereiken en er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Ook bestaat de mogelijkheid om per dagdeel een vergader- of congresruimte te huren.

Kortom, het ondernemingscentrum Zutphen is een meeting point van allure!

Brochure

Wilt u meer informatie over prijzen en de ruimtes die u kunt huren op Industrieweg 85? Bekijk dan hier de brochure.